De mannenwijzer

Naarmate ik deze site met columns vulde, merkte ik dat ik regelmatig een soort ‘man’ beschreef. Het is niet met opzet gedaan, maar voornamelijk omdat ik veel inspiratie haalde uit verhalen van vrouwen die vanalles met mannen hebben meegemaakt.
Dat verschilt van opmerkelijke dates, mannen in midlifecrisis, tot foute mannen. Maar ook hoe vrouwen tegen mannen aankijken en ze in hokjes duwen. Iets waarin ik zelf ook niet vrijuit ga.

De colums zijn grotendeels gebaseerd op waargebeurde verhalen, maar wel enigzins veranderd om o.a. de privacy te waarborgen.

Klik hieronder op de link om naar de column te gaan.

De man met midlifecrisis
Deze column gaat over een man die zijn vrouw verliet voor een veel jonger exemplaar. De column laat echter ook de kant van de man zien.

De man die zijn vrouw bedroog
Een schrijnend verhaal over een man die een affaire bleek te hebben met de beste vriendin van zijn vrouw.

De man met bagage
Over een man die niet weet wat hij wil en te graag weer een nieuwe relatie wil.

De Jehova man
Deze column gaat over mannen die ervan houden om vrouwen aan het lijntje willen houden, maar nooit voor ze zullen kiezen.

Mensen met aannames
Hierin worden een aantal herkenbare huwelijken/relaties beschreven.

De egocentrische man
Over een man die het liefst alleen met zichzelf op date gaat en niet snapt dat zijn vriendin ook wensen heeft in een relatie.

De man die nooit man werd
Sommige mannen zitten nog steeds met hun navelstreng vast aan hun moeder. Ze kennen geen verantwoordelijkheid en weigeren te participeren in een gezin. Ze doen vooral wat ze zelf willen.

De man die zijn vrouw vergat
Verwaarlozing in een relatie komt vaak voor. Meestal is het zo niet eens bedoeld, maar is het er ingeslopen. Als de interesse in elkaar verdwijnt, ligt verleiding op de loer…

De man met dubbele agenda
De man die er nog meer vrouwen op nahoudt.

De verlaten man
De bourgondische man die verlaten werd door zijn vrouw, omdat hij niet meer paste in haar healthy/yoga lifestyle.

Wil je liever een visueel overzicht? klik dan hieronder op: mannenwijzer: