Back online

Men zegt weleens dat erkenning pas komt als je met je neus omhoog in je eikenhouten pyjama ligt en je wordt toegesproken vanaf het podium met de meest vlijende woorden die je nooit eerder had gehoord, maar wel zo welkom waren geweest, omdat het je leven een stuk aangenamer had kunnen maken. Hoe dan ook, de eer kwam mij eerder tegemoet, in de vorm van een verontwaardiging; ‘Waarom heb je je site eraf gehaald?’.

Welnu, ik wist eerlijk gezegd niet dat er zo naar mijn schrijverijen uitgekeken werd. Ik zag wel dat ik veel bezoekers had, vooral uit België (waarvoor dank) maar ik wist niet dat ik werd gemist. Ook was er enige verbolgenheid waarom ik nog niet over bepaalde personen geschreven had, omdat ze toch zeker wel interessant genoeg waren om over te schrijven.

Mocht je je aangesproken voelen; je bent zeker interessant genoeg, ik kan er alleen nog geen interessant verhaal over schrijven. Want vooralsnog zit ik in een writersblock, wat betekent dat mijn leven voortkabbelt als een papieren bootje in rustig vaarwater en het nog niet jeukt.
Maar hé, ik ben weer online!


“A new day has come” Celine Dion


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s