Sex enzo

sex
Ow jee’, verzuchtte vriendin Marjan tijdens een bakkie leut, ‘Als je dan weer gaat daten, moet je ook weer seks hebben enzo, en dan moet je weer een nieuw vertrouwd riedeltje samen gaan verzinnen. En je blootgeven. Nee, alleen daarom zou ik al nóóit bij mijn vent weggaan’.

Aan seks had ik nog niet gedacht. Seks had sowieso nooit hoge prioriteit bij mij. Heb zelfs wel eens getwijfeld of ik a-sexueel was. Ik leefde bij voorkeur celibatair. En een rondvraag bij vriendinnen leerde me dat ik lang niet de enige was daarin.

De psycholoog vond dat niet kunnen. ‘Barbara’, zei hij terwijl hij knagend aan zijn brilpootje zoog, ‘Mannen hebben een aangeboren behoefte aan seks. Een soort dierlijk instinct, wij zijn ook dieren, wist je dat? Wij mannen moeten ons gewoon af en toe voortplanten. Al is het maar alsof, en als dat niet gebeurt, dan raken we van de leg. En dat ligt niet aan jou, maar aan die basale behoefte’.

Ik moest even slikken. Het verklaart in ieder geval een hoop. Ik zei dat ik zijn info zou meenemen als verbeterpunt bij een eventuele nieuwe vlam. Net-gescheiden-nieuwe-vriendin Katja was al wel in de mood. Zij bleek een hongerige tijgerin. Na een avondje wijntjes drinken scrollde zij door haar telefoon naar een gewillige prooi voor de nacht. Die waren er zat. Ik was een beetje in shock van het bestaan van zo’n database.

‘Joh’, zei ze met rollende ogen, ‘ga me nu niet vertellen dat uitgerekend JIJ uit de pruikentijd komt. Jij kijkt uit je ogen alsof je seks op je voorhoofd hebt staan.

‘Hè, ho…wát?’ Ik verslikte me in mijn gintonic.

‘Ja’, ging ze verder, ‘heb jij nooit onenightstands gehad?’

‘Uh nee, het aantal bedpartners is bij mij op één hand te tellen’ stamelde ik zowat beschamend.

Ik geloof niet dat ze mijn antwoord hoorde, want ze was al druk aan het appen. ‘Heb jij vannacht nog zin om mijn poes te komen aaien?’ zag ik haar typen. In mijn naïviteit vroeg ik of ze ook een kat had, ik wilde er ook zo graag weer één. Maar toen ze me met een omhooggetrokken linkerwenkbrauw aankeek, wist ik dat het tijd was om mijn pruik af te doen. Tijd om mijn haar ook eens los te gooien. You’re gonna hear me roar..

ooit.
Joe!

 

“Roar” Katy Perry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s